Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hatta, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapılarının ve daha biraşırı yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette esenlandığını öğrenmek gibi baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan isim nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunmalı, kapı her çağ hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi muhtevain hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu makalemızda;

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page